Run Broccoli Run! (Dutch)

Roy Schellekens is nu al een held. Iedereen die zich een (langere) periode van zijn of haar leven met volle overtuiging inzet voor anderen, voor een goed doel, of voor mensen die even, of altijd, pech hebben, of de hulp goed kunnen gebruiken, is een held. Maar nu is het even Roy Schellekens die mijn aandacht krijgt. En Roy doet gewoon zelf het woord. Lees hieronder wat Roy gaat doen, en waarom, en beslis daarna of je hier een paar, of heel veel, euro / dollar / ponden / …  voor over hebt.

Gastblog van Roy:

26 september loop ik in Kopenhagen de zwaarste obstacle run ter wereld om aandacht te vragen voor mensen met een gedragsprobleem. Voor hen staat iedere dag in het teken van het overwinnen van obstakels.

Onderzoek en behandeling kunnen de kwaliteit van leven voor deze mensen verbeteren. Zo is onlangs aangetoond dat broccoli hun communicatie- vaardigheden verbetert, waardoor het symbool is komen staan voor de noodzaak van klinisch onderzoek. Dus juich en klap voor broccoli, of nog beter: support broccoli door te doneren via www.justgiving.nl/runbroccolirun

Met jouw bijdrage steun je het Fonds Psychische Gezondheid en draag je bij aan onderzoek en behandeling. Door gebruik te maken van het JustGiving platform komt je geld direct op de juiste plek terecht.

Speciale dank gaat uit naar de helden van Diamond Training voor het fit maken. Naar Fysio Vught voor het fit houden. En natuurlijk naar jou, voor je support en donatie.

runbroccolirun_FB_header_5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: