Woensdag (Dutch)

Soms is het ineens woensdag. Zonder aanwijsbare reden is je lichaam zich nog niet volledig bewust van de consequenties van het verstrijken van de tijd. Verdwaasd dringt het steeds opnieuw tot je door: Woensdag! Niet dinsdag of maandag, en al helemaal geen zaterdag of vrijdag. Gewoon woensdag. Even raak je afgeleid. Je bedenkt wat je gaat doen. Even ervaar je een moment van ontspanning. Dan is het er weer. Het besef dat het woensdag is.

Niet dat woensdag stress oplevert, of vervelend is, je bewustzijn kan het alleen niet accepteren. Het klopt niet. Het voelt asl pizza halen bij de ijscoman, of een ijsje eten op de loopband, of een duurloop door de pizzaria. Het is niet vervelend, maar het voelt vreemd.

Starend overdenk je de consequenties. Als het woensdag is, en geen dinsdag, dan wil je woensdagdingen doen, geen dinsdagdingen. Je wilt je lichaam niet de mogelijkheid geven om morgen weer een andere dag te voelen. Maandag op donderdag is even vreemd als zaterdag op woensdag. Woensdagdingen doen…

Weer even afgeleid.. en dan… o ja, het is woensdag.

Advertisements

One Comment to “Woensdag (Dutch)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: